Shakira este din nou insarcinata

article-0-1E2B636500000578-396_634x822Cântăreaţa Shakira şi partenerul ei de viaţă, fotbalistul spaniol Gerard Piquet, vor avea încă un copil.

Cântăreaţa sud-americană a confirmat la sfârşitul lunii august că este din nou însărcinată şi că aşteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil al ei cu fotbalistul spaniol Gerard Pique. Cei doi au deja un fiu, Milan, în vârstă de 19 luni.

Shakira a confirmat această sarcină într-un interviu acordat pentru ediţia spaniolă a revistei Cosmopolitan şi, apoi, pe contul ei de Twitter: „Da, aşteptăm venirea pe lume a celui de-al doilea copil al nostru! Vă mulţumesc tuturor pentru urările voastre de bine”.

Cântăreaţa, în vârstă de 37 de ani, declarase anterior că i-ar plăcea să îşi întemeieze o familie numeroasă cu Gerard Piquet, în vârstă de 27 de ani, spunând că visul ei este de a avea suficient de mulţi copii pentru a alcătui o echipă de fotbal.

Shakira şi Gerard Pique, care joacă pentru echipa FC Barcelona, s-au cunoscut în timpul Cupei Mondiale din 2010, ce a avut loc în Africa de Sud.

Cei doi formează oficial un cuplu din 2011, iar fiul lor Milan s-a născut pe 22 ianuarie 2013.

Adauga un comentariu

*