Scarlett Johansson a devenit pentru prima oara mamica!

Celebrities At The Terrazza Maserati - Day 7 - The 70th Venice International Film FestivalScarlett Johansson si logodnicul ei, jurnalistul francez Romain Dauriac, sunt in culmea fericirii. Au devenit pentru prima oara parinti, actrita dand nastere unei fetite pe care cei doi o vor boteza Rose.

Frumoasa actrita Scarlett Johansson a devenit pentru prima oara mamica, dand nastere unei fetite. Micuta, rod al iubirii dintre Scarlett si logodnicul ei, jurnalistul francez Romain Dauriac, va purta numele de Rose.

Un reprezentant al actritei a dezvaluit public faptul ca atat proaspata mamica, cat si bebelusul ei se simt extraordinar, dar ca isi doresc intimitate, iar Scarlett si Romain nu vor sub nicio forma ca micuta lor sa creasca in lumina reflectoarelor.

Cei doi si-au inceput relatia in anul 2012, iar primele zvonuri legate de o psobilia sarcina a actritei au aparut in primavara acestui an, la doar trei luni dupa ce Scarlett Johansson a declarat public ca isi doreste o familie completa.

Scarlett si Romain s-au logodit in luna august a anului trecut, dar actrita spune ca nu vrea sa grabeasca lucrurile si ca vrea sa savureze deocamdata statutul de logodnica.

 

Adauga un comentariu

*