Angelina Jolie, superba in rochia de mireasa Atelier Versace!

angelina-jolieRevista “People” publica in exclusivitate fotografiile de la nunta secreta dintre Angelina Jolie si Brad Pitt. Prima fotografie facuta publica este cea cu coperta revistei, Angelina aratand superb in rochia ei de mireasa, creata special pentru eveniment de Atelier Versace.

Nunta dintre Brad Pitt si Angelina Jolie, desfasurata pe 23 August la Chateau Miraval din Franta, a fost un secret bine pastrat. La ceremonie au luat parte doar copiii celebrului cuplu si un grup restrans de 22 de persoane, lipsind insa figuri importante ale familiei.

La aproape 10 zile de la eveniment, revista “People” publica albumul de nunta, in exclusivitate mondiala. Angelina apare pe coperta revistei in rochia ei de mireasa, creata special de Luigi Massi, designerul casei Atelier Versace.ange-real-z

Angelina nu si-a dorit doar o rochie alba ci a vrut un element de personalizare, astfel ca mai multe desene ale copiilor se regasesc pe partea din spate a rochiei si pe val. Fetele si florile au fost cusute manual de Luigi si echipa lui dupa schitele micilor artisti.

“Luigi este ca un membru al familiei si nu mi-as fi imaginat ca alta persoana sa imi faca rochia. Imi stie copiii si s-au distrat desenand impreuna rochia mea de mireasa”, declara Angelina in cadrul interviului.

Adauga un comentariu

*