KFC te așteaptă la un show cu glume pe bune, alături de trupa Improvisneyland

Show_KFC_ImprovisneylandVineri, 5 septembrie, KFC pregătește un eveniment special pentru „eroii urbani”, tinerii activi și nonconformiști care ştiu să transforme tensiunile cotidiene în poveşti frumoase. Pentru aceștia, trupa de teatru Improvisneyland va susține un show de improvizație pornind de la provocările și situațiile limită specifice vieții urbane. Evenimentul va avea loc în Băneasa Shopping City, în zona food court, lângă restaurantul KFC, începând cu ora 18:00.

Show-ul face parte din noua campanie KFC, „Oameni pe bune. Povesti pe bune. Pui pe bune.”, ce promovează noile oferte pentru Crispy Strips, cel mai bine vândut și apreciat produs din meniul KFC în România.

În nota specifică improvizației, spectacolul va fi unul interactiv, compus din jocuri și situații în care implicarea audienței va da savoare și unicitate fiecărui moment. Accesul la eveniment este liber.

Improvisneyland este o trupă de teatru de improvizație formată la inițiativa lui Axel Moustache, actor la Teatrul Național din București. Începând cu anul 2008, trupa de 7 actori profesioniști, uniți de plăcerea de a improviza, a susținut numeroase spectacole atât în București, cât și în țară.

Spectacolul din cadrul campaniei KFC va fi susținut de Alex Moustache, Monica Anastase (actor colaborator la Teatrul Foarte mic și organizator al Festivalului Național de Improvizație), Radu Ciobănașu (actor colaborator la Teatrul Foarte Mic și la Teatrul Nottara) și Vlad Pasencu (pianist, interpret și compozitor).

Pentru mai multe detalii despre noua campanie KFC, vă invităm pe pagina de Facebook KFC România.

 

Adauga un comentariu

*