Dosar penal pentru braconaj la vânătoare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor

VANATORRRÎn urma a patru percheziții domiciliare, polițiștii au ridicat în vederea cercetărilor arme și muniție confecționate artizanal, deținute în mod ilegal și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic.

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii Serviciului de Acțiuni Speciale și de la Secția 4 Poliție Rurală Podu Turcului, au efectuat patru percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite că dețin ilegal arme de vânătoare, confecționate artizanal, cu care săvârșesc acte de braconaj cinegetic.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat la o stână de pe raza comunei Stănișești, ce aparține unui localnic de 37 de ani, o armă de vânătoare și opt cartușe confecționate artizanal.

De asemenea, în locuința bărbatului au mai fost identificate două cartușe confecționate artizanal, două tuburi cartuș, aproximativ 300 de grame de alice și două piei de căprior.

Arma, muniția și cele două piei de căprior au fost ridicate în vederea cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor și braconaj cinegetic.

Adauga un comentariu

*