El este cel mai sexy burlac din lume!

Joe_Manganiello_croppedjoe-manganiello-cel-mai-sexy-3Editorii publicatiei People au decis, in urma unui sondaj, ca cel mai sexy celibatar din lume, din randul vedetelor, este Joe Manganiello, cunoscutul actor din serialul „True Blood” sau din filmul „Spiderman”.

Joe Manganiello a fost desemnat de editorii publicatiei People, din Statele Unite, drept cel mai sexy celibatar celebru din lume. Actorul a devenit celebru in urma aparitiei in filme precum “Omul paianjen”, “Omul-paianjen 3″, “Mike meseriasu’/ Magic Mike”, precum si seriale ca „True Blood”.
Vedeta, în vârstă de 37 de ani, care interpretează rolul lui Alcide, vârcolacul sexy, din serialul „True Blood” şi care a debutat ca regizor cu documentarul „La Bare”, a povestit în interviul acordat People despre prima lui iubire (prinţesa Leia din franciza „Războiul stelelor”), sărutul perfect şi despre adevărata dragoste.
„Cred că dragostea nebună de la început se transformă în nevoie. Chris Rock mi-a spus asta”, a declarat actorul, care urmează să-şi reia rolul de stripper în continuarea filmului „Magic Mike”.joe-manganiello-cel-mai-sexy-burlac-din-2014-ascensiunea-spectaculoasa-a-starului-din-true-blood_1
Joe Manganiello a jucat în mai multe seriale de televiziune, printre care „True Blood”, „Hoţul fermecător/ White Collar”, „Cum am cunoscut-o pe mama voastră/ How I Met Your Mother”, „Ruleta destinului” şi „American Heiress”, dar şi în lungmetraje precum „Omul păianjen”, „Omul-păianjen 3”, „Pregăteşte-te că vine/ What to Expect When You’re Expecting” şi „Mike meseriaşu’/ Magic Mike”.

 

sursa: mediafax.ro

 

Adauga un comentariu

*