Carmen Electra, incredibil de sexy la 42 ani!

carmencarmen 2 (1)Carmen Electra s-a facut cunoscuta datorita serialului american „Baywatch”, aparut la sfarsitul anilor ’90. Desi este trecuta de a doua tinerete, vedeta arata incredibil de bine.
Aceasta a acceptat sa faca o sedinta foto in costum de baie, la aproape 16 ani de cand devenea faimoasa pentru formele sale, in celebrul serial. Carmen Electra va putea fi vazuta in noul numar al revistei „Galore”.
Imbracata intr-un costum de baie galben, dintr-o bucata, vedeta si-a lasat la vedere formele lucrate intens cu ore de aerobic si fitness.
Intrebata cum se mentine atat de tanara si frumoasa, fostul iepuras Playboy a marturisit ca incearca sa duca o viata lipsita de stres si ca se demachiaza in fiecare seara inainte de culcare.
Electra a mărturisit în interviul acordat Galore Magazine că are şolduri dublu articulate, o afecţiune caracterizată prin hipermobilitate & hiperflexibilitate: practic ea îşi poate dizloca şoldurile şi poate face tot felul de alte lucruri considerate de către medici „anormale”.carmen 2 (2)
Fostul iepuraş Playboy a mai mărturisit în acelaşi interviu că îi plac Bob Marley şi cultura reggae, că a fost Miss Dance Ohio în şcoala generală şi că atunci când era mică visa să fie toboşar într-o trupă de fete. De asemenea, Electra a spus că silueta ei perfectă nu are nicio legătură cu vreo dietă: ea mănâncă deseori noaptea şi nu ţine seama de nicio regulă când vine vorba de mâncare.

Adauga un comentariu

*