Conducere sub influența alcoolului

alcooltest35La data de 26.06.2014, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au depistat un bărbat de 51de ani, care conducea un autoturism, pe DN 2 din interiorul localității Nicolae Bălcescu, cu o viteză peste limita legal admisă.

Deoarece bărbatul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având o îmbibație alcoolică peste limita legal admisă.

 

 

 

Un băcăuan de 26 de ani a fost depistat de către polițiști în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Viteazu și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Rezultatul testării sale cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Bacău, unde i s-au recoltat mostre bilogice de sânge în vederea stabilrii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

 

Polițiștii de la Biroul Rutier Bacău au depistat, la data de 28.06.2014, în jurul orei 03.30, pe Calea Mărășești din municipiu, un tânăr de 24 de ani, din comuna Gârleni, care conducea un autoturism în regim taxi, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Județean de Urgențe Bacău, unde i s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Adauga un comentariu

*