Jocul haotic dintre Columbia şi Coasta de Fildeş a fost decis după trei goluri înscrise pe final

James Rodriguez şi Quintero au lovit după greşeli mari ale ivorienilor, însă golul lui Gervinho n-a făcut decît să încingă sfîrşitul de meci’

Acuarela din tribune, de la verde şi portocaliu la roşu-galben-albastru, n-a adus fantezie pe teren în prima repriză. Doar agitaţie: Gutierrez a ratat unica ocazie mare, reluare pe lîngă din apropiere, restul atacurilor fiind nevrotice. A lăsat eficienţa pentru ultima jumătate de oră! Mai întîi, Cuadrado a nimerit bara dintr-un unghi mort (60). L-au răzbunat Rodriguez (64) şi Quintero (67): primul l-a depăşit pe Zokora la un corner, al doilea a profitat de o greşeală imensă a luiSerey Die şi a înscris pe sub Barry!

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

Degeaba, Gervinho!
Gafeurul Die, care a impresionat prin lacrimile de la imn, a fost scos după greşeală. Iar Coasta de Fildeş a renăscut imediat: Gervinho a înşirat fără probleme apărarea sud-americană şi a şutat puternic la „scurt”. 2-1! Al 8-lea gol înscris de ivorieni în ultima jumătate de oră a partidelor de la Mondiale din totalul de 12. OK doar pentru statistică, fără efect pentru rezultat. Columbia a învins şi a păstrat întîia poziţie!

GRUPA C
1. Columbia 5-1 6p
2. Coasta de Fildeş 3-3 3p
3. Japonia 1-2 0p
4. Grecia 0-3 0p

Adauga un comentariu

*