„Gangnam Style” A AJUNS LA 2 MILIARDE DE VIZUALIZĂRI pe Youtube! E PRIMUL CLIP DIN ISTORIE care reuşeşte asta

2595279-psy-gangnam-style-video-617-409În urmă cu doi ani rapperul din Coreea de Sud PSY uimea lumea cu melodia lui „Gangnam Style”. Piesa a devenit atât de populară în rândul internauților încât a stabilit o performanță de Cartea Recordurilor, iar acum a devenit primul clip care a strâns 2 miliarde de vizualizări pe Youtube.

Piesa „Gangnam Style” a devenit virală pe internet în timp record. După doar o lună, piesa „Gangnam Style” strânsese peste 55 de milioane de afişari pe YouTube. Rapperul sud-coreean PSY a reuşit să declanşeze o nebunie în toată regula pe internet. Videoclipul piesei sale, „Gangnam style”, lansat pe 15 iulie 2012, a devenit cel mai vizionat clip sud-coreean din toate timpurile, de pe Youtube.

Dansul haios şi ritmul care te prinde iremediabil nu le-a lăsat indiferente nici pe marile vedete. Katy Perry, Britney Spears sau Tom Cruise sunt printre cei care au arătat public că s-au îndrăgostit de piesa sud-coreeanului, postând pe reţele de socializare.

Acum, la doi ani de la lansare, piesa a bătut toate recordurile, adunând 2 miliarede vizualizări pe Youtube şi fiind primul videoclip din istorie care reuşeşte acest lucru.

Sursa: www.libertatea.ro

 

Adauga un comentariu

*