George Clooney se casatoreste in septembrie!

George-Clooney-Rumored-GirlfriendAtunci cand nimeni nu se mai astepta sa-l vada casatorit, iata ca George Clooney a surprins anuntandu-si logodna cu Amal Alamuddin, o avocata specializata pe dreptul international. George a cerut-o de sotie pe Amal oferindu-i un inel de logodna cu un diamant ce insumeaza sapte carate.

George Clooney se insoara, iar femeia care i-a furat inima este nimeni alta decat o avocata de drept international de origine libaneza, Amal Alamuddin, cu care actorul formeaza un cuplu de mai bine de sapte luni.

Conform revistei People, Clooney si-a surprins iubita saptamana trecuta oferindu-i un inel de logodna cu un diamant de sapte carate. Se pare ca George insusi a ales diamantul si modelul inelului, diamantul fiind montat in platina.

Planurile de nunta sunt cat de poate de serioase, iar conform ultimelor informatii mult asteptatul eveniment urmeaza a se desfasura in luna septembrie. In luna martie, Clooney a zburat la Dubai pentru a se intalni cu parintii lui Amal, care sunt de origine libaneza. Mama ei, Baria, este editor la ziarul arabesc Al-Hayat, in timp ce tatal ei, Ramzi, detine o agentie de turism.

La Dubai, Clooney a intalnit-o si pe Tala, sora lui Amal, dar si pe fratii ei vitregi, Samer si Ziad. Pentru a-i cunoaste mai bine Clooney a invitat toata familia intr-o excursie de 48 de ore pe un iacht.

La 52 de ani, Clooney este pregatit sa ajunga pentru a doua oara la Altar, dupa relatii tumultoase cu frumuseti precum Charlize Theron, Elisabetta Canalis sau Stacy Keibler. Despre ultimele doua femei din viata lui s-a speculat mult ca acestea ar cauta doar faima si ca relatia lor n-ar fi una adevarata.

Adauga un comentariu

*