Cea mai sexy femeie din lume Scarlett Johansson este insarcinata

Frumoasa Scarlett Johansson este in culmea fericirii. Actrita si iubitul ei Romain Dauriac vor deveni parinti deoarece blonda este insarcinata in cinci luni.article

Scarlett Johansson si jurnalistul francez Romain Dauriac formeaza un cuplu de mai bine de un an si jumatate si la inceputul verii vor deveni parinti. Conform presei din Hexagon, Romain Dauriac a cerut-o de sotie pe Scarlett in urma cu sase luni si aceasta a acceptat.

Scarlett a mai fost casatorita cu Ryan Reynold. Mariajul lor a durat aproape 3 ani. Cei doi s-au despartit in 2011.

“Mi-as dori sa am o familie. Se spune ca nu e niciodata momentul potrivit si cred ca trebuie sa iti planifici asta. In acest moment imi doresc nespus”, declara actrita in Daily Mail.

Vestea sarcinii a fost confirmată oficial de revista People, iar apropiatii au declarat pentru TMZ ca actrita in varsta de 29 de ani va deveni mama.

A devenit o actrita de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizari la Globul de Aur si a castigat un premiu Tony pentru evolutia sa din piesa de pe Broadway „A View from a Bridge”.

S-a remarcat in pelicule precum „Fata cu cercel de perla”, „Cantec de iubire”, „Jurnalul unei dadace” si „Cealalta mostenitoare Boleyn”.

In ultimii ani, actrita americana a aparut si in filme de actiune, interpretand personajul Black Widow din filmele „Razbunatorii”/”The Avengers” si „Iron Man 2”. Ea va incepe sa filmeze pentru „Lucy”, un thriller de actiune regizat de Luc Besson, dupa incheierea filmarilor la „Captain America: The Winter Soldier”.

Pe 28 februarie, Johansson a primit un trofeu onorific la cea de-a 39-a gala de decernare a premiilor César, echivalentul francez al Oscarurilor.

 

Adauga un comentariu

*