Percheziţii domiciliare

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Oneşti au recuperat, în urma unei percheziţii domiciliare, mai multe bunuri sustrase şi continuă cercetările pentru stabilirea activității infracționale a persoanelor bănuite de furt calificat.

In urma unei percheziţii domiciliare, efectuate în comuna Ştefan cel Mare, poliţiştii au ridicat în vederea cercetărilor, un cazan din cupru de 120 litri, pentru fabricat ţuică, două aparate de sudură, cinci polidiscuri de diferite mărci şi mărimi, trei bormaşini şi patru cauciucuri de tractor, provenite din furturi din locuinţe. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că cele patru cauciucuri de tractor provin în urma furtului din locuinţă, comis în  luna august 2013, de S. Viorel, de 29 de ani şi S. Caiser, de 27 de ani, ambii din comuna Ştefan cel Mare, în dauna părţii vătămate B. Mihai, din Oneşti. În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările în vederea documentării şi probării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

In urma unei percheziţii domiciliare efectuate de poliţiştii moineşteni, la domiciliul lui B. Anton, de 23 de ani, din comuna Pîrjol, au fost identificate şi ridicate în vederea cercetărilor, o tabletă şi mai multe obiecte de uz personal. Poliţiştii au stabilit că bunurile au fost sustrase de tânărul de 23 de ani, în ziua de 13 februarie a.c., din locuinţa lui T. Iulian din aceeaşi localitate.  B. Anton a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti, cu propunere de arestare preventivă.          În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Adauga un comentariu

*