MICHAEL SCHUMACHER, ultimul mesaj al familiei

Familia lui Michael Schumacher a postat pe internet un mesaj adresat fanilor septuplului campion mondial de Formula 1, aflat în comă din data de 29 decembrie 2013, în urma unui accident la schi, suferit în staţiunea franceză Meribel.michael-schumacher

MICHAEL SCHUMACHER se află în comă de o lună şi jumătate şi, după o tăcere destul de îndelungată, familia campionului german s-a adresat din nou publicului.

Suntem profund mişcaţi de toate mesajele de susţinere şi dorinţa fanilor din întreaga lume care doresc recuperarea lui Michael. Acest lucru ne mângâie şi este de un sprijin incredibil pentru noi. Mulţumim tuturor. Ştim cu toţii că Michael este un luptător şi nu va renunţa!„, este mesajul postat de Corinna Schumacher, soţia pilotului, pe internet.

Michael Schumacher se află în comă de 52 de zile, el fiind dignosticat de medicii de la grenoble cu un traumatism cranian sever, în urma accidentului de schi suferit pe 29 decembrie. Recent, ancheta procurorilor a relevat faptul că acesta a fost proiectat în aer circa 10 metri, lovindu-se violent cu capul de o piatră.

Sursa: www.romaniatv.net

Adauga un comentariu

*