Auto.ro lansează plata RCA direct de pe telefon

Șoferii au acum posibilitatea să cumpere polița RCA direct de pe telefonul mobil și să o primească prin curier la adresa poștală menționată, prin intermediul aplicației Auto.ro powered by Vodafone.auto

Auto.ro lansează secțiunea “Cumpara RCA” în cadrul aplicației de mobil, facilitate care permite accesul la cele mai bune oferte pentru RCA și cumpărarea asigurării direct de pe telefon, prin intermediul cardului bancar, fără alte taxe sau comisioane suplimentare.

Șoferii pot achita contravaloarea asigurării RCA prin intermediul telefonul mobil, făcând economie de timp și evitând situațiile unor eventuale amenzi. Aplicația se instalează gratuit și este extrem de utilă în situația în care șoferilor le expiră polița de asigurare sau se apropie de această dată. Sistemul de plăți RCA este dezvoltat în parteneriat cu Safety Broker.

Procesul de achiziție a asigurării RCA direct din aplicația de mobil Auto.ro este simplu și rapid: șoferii completează datele autovehiculului și datele de contact ale proprietarului, aleg oferta cea mai avantajoasă și selectează tipul poliței de asigurare RCA cu perioada de valabilitate dorită (6 sau 12 luni). Se completează datele de facturare, adresa de livrare și se finalizează plata securizată prin card bancar. Utilizatorii primesc asigurarea RCA prin e-mail în maxim 24 de ore de la lansarea comenzii și exemplarul fizic prin curier, gratuit, în 48 de ore de la confirmarea primită pe e-mail.

Șoferii pot compara în timp real ofertele mai multor furnizori de asigurări RCA și comanda pe cea mai avantajoasă. Procesul va fi și mai simplu pentru utilizatorii care au completat profilul Mașina mea deoarece în formularul de achiziție RCA se vor precompleta automat datele existente.

Cu ajutorul aplicației Auto.ro, șoferii pot să cumpere și Rovinieta, prin card bancar sau SMS.

Adauga un comentariu

*