Chi Pah, cel mai tare percuționist de la noi, face show în Regie

Chi Pah este unul dintre cei mai talentați percuționiști din Europa. Românul, originar din Bacău, care a impresionat Ciprul și Dubaiul va concerta sâmbătă, 8 februarie, după miezul nopții, în Princess Club, la „Electro Feelings Night, by Chi Pah”, după ce în urmă cu săptămână a făcut furori, în aceeaşi locaţie.Chi Pah

Show-ul, unic în România, este construit pe synthesizer drums, niște pad-uri electrice ce pot imita toate percuțiile din lume, ce se vor mula perfect pe un dj set de excepție.

Pe lângă faptul că este un percuţionist de excepţie, Chi Pah este cunoscut şi pentru producţiile sale (a lucrat la mega hitul „I Need You More” – Crush & Alexandra Ungureanu) sau pentru piesele sale în calitate de solist („The World In My Eyes” etc.), aşadar nu este deloc străin de tot ceea ce înseamnă muzică.

După ce a susţinut numeroase show-uri incendiare de percuţie prin toată România fie solo, fie alături de artişti consacraţi sau Dj-i pe val de la noi precum Dj Adrian Eftimie, Dj Pagal etc., acum două veri artistul şi-a mutat reşedinţa în Larnaca, unde a fsot rezident al celui mai cool şi mai exclusivist beach-club, Ammos Beach Bar!
Sursa: www.libertatea.ro

 

Adauga un comentariu

*