De la Bacău, la Beverly Hills! Monica a organizat petrecerea la premiile Grammy

“Mr. Pink” (33 de ani), iubitul miliardar al Monicăi Gabor (27 de ani), a sponsorizat una dintre cele mai tari party-uri din America. Aseară, toată crema muzicii de peste Ocean a participat la petrecerea de cinci stele organizată cu ocazia celei de-a 56-a ediţii a premiilor Grammy. Moni nu a stat deoparte, ci s-a implicat în organizarea evenimentului ce a avut loc la Beverly Hills.

După petrecerea de lansare a băuturii energizante Mr Pink, iubitul milionar al Monicăi Gabor a intrat definitiv în lumea bună din America. Dacă în urmă cu doi ani, la evenimentul cu pricina, au venit vedete de calibru de la Hollywood, precum La Toya Jackson şi copiii lui Michael Jackson, Lindsay Lohan, Cindy Crawford, de data aceasta, “Mr. Pink” a făcut-o şi mai lată.
Pe numele său adevărat Poe Qui Ying Wangsuo, “Mr . Pink” a fost sponsorul petrecerii de aseară ce a precedat decernarea prestigioaselor premii Grammy. Ce-i drept, şi-a şi permis acest lucru, căci iubitul Monicăi are o cifră de afaceri din vânzări de 30 miliarde de dolari pe an. (Sursa Libertatea)

Adauga un comentariu

*