Pietoni implicati in accidente de circulatie

Poliţiştii oneşteni au cercetat imprejurările în care s-a produs un accidentat de circulaţie, în urma căruia o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale. Poliţiştii au constatat că Bogdan C., de 27 de ani, din comuna Căiuţi, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii, din Onești, la efectuarea virajului la stânga către o staţie peco, a surprins şi accidentat o persoană de sex feminin, de 46 de ani, care se angajase în traversarea străzii fără să se asigure corespunzător. In urma evenimentului, pietonul a fost transportat la Spitalul Oneşti pentru îngrijiri medicale.            Rezultatul testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a fost negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

C. Costică, de 46 de ani, din comuna Letea Veche, în timp ce conducea un autobuz destinat transportului de persoane, pe strada Letea din Bacău, a acroşat o minoră care se angajase neregulamentar în traversarea străzii.  În urma evenimentului, minora a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru îngrijiri medicale.  În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporaţă din culpă.

Poliţiştii au fost sesizaţi  că pe strada Primăverii, din Bacău, s-a produs un accident de circulaţie cu victimă. Din cercetarea la faţa locului, poliţiştii au constatat că P. Paul, de 35 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism în regim taxi, la efectuarea virajului la stânga către strada Logofăt Tăutu, a surprins şi accidentat o persoană de sex masculin, de 62 de ani, din municipiu, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma evenimentului, bărbatul de 62 de ani, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău pentru îngrijiri medicale. Rezultatul testării conducătorului auto cu aparatul etilotest  a fost negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sorin F., de 32 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe DC 110, în localitatea Răcăciuni, a surprins şi accidentat un minor de 5 ani, din localitate, care se angajase neregulamentar în traversarea străzii. În urma evenimentului, minorul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru îngrijiri medicale. Rezultatul testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a fost negativ. În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

          

Adauga un comentariu

*