Horoscopul saptamanii 13-19 ianuarie 2014

Berbec

Responsabilitatile de serviciu iti vor manca prea mult timp si s-ar putea sa risti sa ajungi sa-ti neglijezi familia. Sotul iti va reprosa asta, iar copiii, in cazul in care ai, te vor ruga sa iti petreci mai mult timp cu ei. Vei avea o stare de spirit confuza, care te va impiedica sa iei o hotarare finala in ceea ce priveste o decizie pe care trebuie sa o iei.

Taur

Conjunctura astrala te va ajuta sa-ti faci noi contacte si sa intalnesti persoane care ar putea fi interesate in ideile si proiectele tale. Daca esti singura, s-ar putea sa cunosti pe cineva cu care te vei intelege de minune. Vei manca haotic din cauza starilor tale de spirit care oscileaza. Ai grija, nimic nu este mai daunator pentru organism ca o dieta haotica.

 

Gemeni

Temerile si ezitarile care te cuprind din cand in cand nu vor aparea in viata ta saptamana aceasta. Te vei manifesta cu incredere, mai ales in viata sentimentala. Vei fi persuasiva si eficienta in acelasi timp, ceea ce iti va permite sa obtii orice iti doresti. Pe plan profesional, vei castiga un plus de respect din partea colegilor datorita modului tau diplomatic de a aborda lucrurile. Trebuie sa-ti folosesti surplusul de energie intr-un mod pozitiv sau altfel se va intoarce impotriva ta.

 

Rac

Viata ta interioara va fi agitata saptamana aceasta, iar asta iti va umbri satisfactiile pe care le vei avea. Din nefericire, conjunctura astrala te predispune la o pierdere pe plan financiar. Ai grija sa nu dai bani cu imprumut, pentru ca nu vei reusi sa-i recuperezi. Unele ambitii de-ale tale vor fi impiedicate de circumstante care nu tin de vointa ta. Este foarte posibil sa te intalnesti cu o persoana apropiata pe care n-ai mai vazut-o de mult.

 

Leu

Te vei bucura o stare de energie extraordinara si vei fi mai putin emotiva ca in mod normal. Vei reusi sa rezolvi niste probleme pe care unele persoane incearca sa le ascunda. La slujba, vei munci mult si eficient. S-ar putea sa fii tentata sa le dai un test prietenelor tale pentru a vedea cat iti sunt de devotate. Asta te va ajuta sa-ti dai seama in cine poti avea incredere cu adevarat.

 

Fecioara

Viata ta afectiva va lua o turnura pe care o sperai, dar pe care nu credeai cu adevarat ca va deveni realitate. Te vei simti molesita si lipsita de energie, nu ar fi o idee rea sa iei suplimente cu vitamina C pentru a-ti recupera vigoarea. Vei lasa un pic garda jos in relatiile cu colegii de munca, fapt care nu te caracterizeaza dar care iti va crea o stare de bine. Este bine sa te relaxezi din cand in cand, meriti asta din plin.

 

Balanta

Evita sa discuti despre politica si religie: nu vei reusi sa convingi pe nimeni de opiniile tale si risti sa-ti atragi unele antipatii. E mai bine sa-ti pastrezi opiniile pentru tine si sa eviti sa le impui altor persoane. Este posibil sa iti faci curaj pentru a cere o marire de salariu sau vei lua masurile necesare pentru a obtine o promovare. Conjunctura astrala iti este favorabila. Daca iti doresti sa-ti schimbi locul de munca, nu-ti da demisia pana nu iti gasesti o alta slujba.

 

Scorpion

Exista un risc crescut de instabilitatea emotionala, iar nimic nu va fi simplu in viata ta in aceasta perioada. Incearca sa nu cheltuiesti necugetat pentru a-ti satisface toate capriciile, iar pentru asta aminteste-ti de toate momentele in care ai ramas fara bani si ti-ai dorit sa fi fost mai chibzuita. Invata sa gandesti pe termen lung! Te vei confrunta cu unele impulsuri pesimiste, insa trebuie sa gasesti o cale pentru a trece cu fruntea sus de aceste momente dificile din viata ta.

 

Sagetator

Te vei bucura saptamana aceasta de o conjunctura astrala favorabila, care va face ca eforturile tale din aceasta perioada sa fie rasplatite in mod corespunzator. Vei da dovada de un simt practic deosebit si vei sti cum sa-ti aperi interesele. Daca trebuie sa rezolvi unele probleme concrete, vei reusi sa faci asta cu brio. Pe plan profesional vei fi motivata si vei munci cu spor.

 

Capricorn

Iti lipsesc rigoarea si rabdarea, asa ca vei fi tentata sa abandonezi unele proiecte care nu pot fi incheiate atat de repede pe cat ti-ai dori tu. Exista un mare risc sa te confrunti cu o dezamagire sau cu o schimbare neasteptata care iti va provoca suferinta. S-ar putea sa te superi pe unul dintre copii tai, daca ai, insa abtine-te sa-l critici prea tare, mai ales daca nu stii toate detaliile problemei.

 

Varsator

Asculta de sfaturile pe care ti le dau prietenii si membrii familiei in loc sa te arunci cu capul inainte. Vei realiza ca ai doar de castigat daca le aculti indemnurile, mai ales pe plan financiar. Incapatanarea ta te-ar putea face sa comiti erori grave. Nu este momentul sa incerci strategii noi pe plan profesional, este mai bine sa astepti pana trece saptamana aceasta.

 

Pesti

Vointa si determinarea vor atinge noi puncte de maxim pentru tine saptamana aceasta. Vei reactiona prompt, iti vei tine sub control emotiile si iti vei pastra capul limpede. Este un moment cat se poate de prielnic pentru a rezolva unele probleme pe plan financiar. Viata ta sentimentala va fi complexa si instabila.

Adauga un comentariu

*