Ce probleme de sanatate risti daca sari peste micul dejun

Micul dejun poate deveni o adevarata rasfatare daca ai timp sa te ocupi cum se cuvine de pregatirea acestuia. Acum ca sezonul rece si-a intrat in drepturi, devine din ce in ce mai important sa ne protejam impotriva racelii si virozelor si putem face acest lucru chiar de la primele ore ale diminetii, cu un mic dejun care ne poate ajuta la intarirea sistemului imunitar.perechea-perfecta-ceaiul-si-micul-dejun-afla-care-sunt-combinatiile-potrivite_size1

Ai mancat astazi la micul dejun? Daca nu, s-ar putea sa-ti sanatatea in mare pericol. Cel putin, asta sustin expertii in nutritie. Obezitate, diabet si chiar raceli frecvente – asta risti daca obisnuiesti sa iesi din casa fara sa mananci.

In fiecare dimineata, fructele, legumele si alimentele bogate in fibre ar trebui sa se afle la loc de cinste pe masa ta. Si fructele confiate sunt o alternativa buna pentru aceasta perioada, asa ca poti experimenta in functie de preferintele tale. De asemenea, aportul tau de vitamina C ar trebui sa fie crescut in lunile reci si cu siguranta va fi mai bine pentru tine daca mananci o portocala sau bei un pahar de suc proaspat stors in loc sa iei o tableta farmaceutica.
Daca vrei sa ii faci un bine sistemului tau imunitar, poti sa inlocuiesti cafeaua de dimineata cu o ceasca de ceai verde sau negru.

Adauga un comentariu

*