Accidente rutiere provocate de neatentie in conducere si consum de alcool

George C., din comuna Coțofănești, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 12A, în localitatea Tg. Trotuș, nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de autoturismul din fața sa, care era condus de S. Adrian, de 30 de ani și a intrat în coliziune cu acesta. Evenimentul s-a produs în momentul în care S. Adrian a oprit autoturismul în spatele autovehiculului condus de R. Daniel, de 39 de ani, care intenționa să vireze la stânga pentru a intra pe un drum lateral. In urma impactului autoturismul condus de S. Adian a fost proiectat în autovehiculul din fața sa. Din accident a rezultat vătămarea corporală a pasagerei de 33 de ani, din autovehiculul condus de S. Adrian. Aceasta a fost transportată la Spitalul Onești, unde a primit îngrijiri medicale, fără a necesita internarea. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

M. Ionuț,  de 18 ani, din comuna Cașin, în timp ce conducea un autoturism  pe D.J.115 A, din comuna Mănăstirea Cașin, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. In urma impactului nu s-au înregistrat victime omenești. Conducătorul auto emana halenă alcoolică și a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la  Spitalul Municipal Onești, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o concentrație alcoolică în sânge peste limita legală.

J. Silviu, de 22 de ani, din comuna Mănăstirea Cașin,  în timp ce conducea un autoturismul pe D.J.115 A, din comuna  Caşin, a pierdut controlul volanului, a derapat, s-a lovit de un cap de pod și s-a răsturnat. În urma impactului, atât conducătorul auto cât şi cei doi pasageri, un tânăr de 22 de ani și o tânără de 18 ani au fost transportaţi la Spitalul Municipal Oneşti, pentru îngrijiri medicale.  Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza stării de sănătate dar i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Adauga un comentariu

*