Posesori de mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, depistați și încarcerați

În urma activităților desfășurate, polițiștii de investigații criminale l-au depistat pe S. Dragoș, de 24 de ani, din Bacău, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Piatra Neamţ la o pedeapsă de 4 luni închisoare, pentru săvârșirea infracţiunii de sfidare a organelor judiciare și a fost încarcerat.

Polițiștii au depistat-o pe Ş. Geanina, de 46 de ani, din comuna Scorţeni, posesoare a unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Moineşti. Cea în acuză are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune și a fost încarcerată în Penitenciarul Bacău.

Polițiștii l-au depistat pe C. Teodor, de 40 de ani, din comuna Buhoci, urmărit național, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate.           Cel în cauză are de executat o pedeapsă de 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

 

 

Adauga un comentariu

*