Consilul National al PSD 8-9 noiembrie

Consiliul National al PSD s-a reunit in sedinta sambata, la Palatul Parlamentului. In jur de 4.200 de delegati din toata tara si conducerea partidului participa la Consiliu, al doilea eveniment ca importanta pentru partid dupa Congres.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, sustine ca isi doreste un singur lucru de la partenerii de guvernare, si anume ss fie solidari în deciziile luate si să nu faca jocul „opoziției de la putere”.

victor ponta „Eu recunosc că 99% din timpul si energia mea mi-o consum pentru activitatea Guvernului, mai puțin chiar, iats, pentru partid, si imi pare rau. Și și mai puțin pentru familie si celelalte lucruri importante. Eu îmi doresc un singur lucru de la toți partenerii de guvernare si aici vorbesc de PSD, PNL, PC, UNPR, sa fim solidari in deciziile pe care le luam și sa nu jucam acel joc al opozitiei de la putere pe care l-au făcut PD-ul și Traian Băsescu în 2005-2006 și l-au făcut împotriva Romaniei”, a spus Ponta, sambata, la Consiliul Național al PSD, întrebat despre relația sa cu președintele PNL, Crin Antonescu.

El a reiterat faptul că este nevoie ca partenerii USL să ramana uniai pentru ca Romania „sa iasa din epoca cu ura”.

„Cred ca este vorba despre un efort colectiv pentru ca Romania de la anul sa iasa din epoca cu ura, cu dezbinarea, cu scandalul și asta înseamna nu doar ca ramanem uniti și parteneri în USL. Eu voi promova dialogul și cu toate celelalte partide din opoziție și cu toate celelalte categorii reprezentative ale societatii romanești”, a adaugat premierul.

Adauga un comentariu

*