Vremea rece – iata cateva trucuri pentru frumusete

Sezonul rece are o mai mare duritate asupra noastra din punct de vedere estetic, astfel ca trebuie sa  luam masurile necesare pentru ca gerul, ploile si vantul sa nu ne afecteze.728

Tenul

 Atat in sezonul cald, cat si cel friguros lasa urme asupra tenului. Rezulta un aspect tern, asprime la atingere, senzatia de usoara usturime, riduri mai proeminente. Pentru a „recupera” aspectul sanatos al acestuia, avem nevoie de ingrijire mai atenta asupra lui, deoarece un ten hidratat are si un aspect sanatos. Cu totii stim ca frumusetea vine din interior, astfel ar trebui sa consumam multe fructe si legume, cat si multa apa. Alte produse necesare sa le consumam sunt cele bogate in vitamina A si F, cat si produsele de origine animala: laptele, ouale si ficatul.

Odihna si relaxarea la saloanele de infrumusetare ne reda aspectul de prospetime a tenului.

Deasemenea trebuie sa folosim si produse cosmetice potrivite tipului de ten.

 840182l-202x0-w-d2052c01Parul

 Parul rebel rezultat in urma deshidratarii, acesta fiind rezultata in urma utilizarii aparatelor de coafat parul, caciulile pe care le porti iti turtesc parul, iar temperaturile extreme la care parul este expus fac ca acesta sa aiba un aspect aspru, casant si zbarlit, si nu in ultimul rand excesul de produse de hairstyling.

Pentru a avea un par cat mai frumos si stralucitor este chiar simplu, trebuie facut un obicei din a folosi masti hidratante, produse de protejare a parului in momentul cand folosim aparatele de coafat. Si nu in ultimul rand tunderea lui, deoarece stim ca un par lung, nu este neaparat si unul sanatos, dar cel tuns si cu o forma arata mult mai bine.

 s560x316_pielePielea uscata

 Deseori ne simtim mainile, fata sau picioarele extrem de uscate, iar in sezonul rece pielea este mult mai expusa agresiunilor.

Realizam faptul ca avem o piele deshidratata atunci cand aceasta devine uscata, rosie, iritata si apar riduri fine impreuna cu o senzatie de disconfort.

Reguli esentiale de ingrijire:

– igiena zilnica, consta in spalarea pielii cu sapunuri si geluri nondetergente, apliarea unei creme emoliente cu insusiri hidratante si restructurante;

– hidrateaza-te zilnic prin consumul de apa suficienta;

– urmeaza o dieta bogata in fructe, legume si vitamina E;

– hidrateaza-ti pielea prin folosirea unei creme sau a unui unt de corp.

Adauga un comentariu

*