Week-end negru pe soselele judetului: doi decedati, accidente grave, soferi bauti la volan

Week-end-negru-pe-sosele--doua-accidente-mortale-pe-DN-7Constantin B., de 62 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.2, în afara localităţii Dumbrava, l-a surprins şi accidentat pe A. Petru, de 38 de ani, din Vaslui, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma evenimentului a rezultat decesul bărbatului de 38 de ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgență Bacău, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Diana D., de 29 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.2, în afara localităţii Faraoani, l-a surprins şi accidentat pe Anton F., de 44 de ani, din comuna Faraoani, care a pătruns cu bicicleta de pe un drum lateral pe D.N.2, fără să se asigure. În urma evenimentului a rezultat decesul bărbatului de 44 de ani. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest și a fost condusă la Spitalul Județean de Urgență Bacău unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Simona G., de 22 ani, din comuna Căiuţi, în timp ce conducea o căruţă neinregistrată pe D.C.119, a accidentat-o pe N. Paraschiva, de 88 ani, care se deplasa pe drumul public din sensul opus de mers. Victima a fost transportată la Spitalul Oneşti, pentru îngrijiri medicale și a rămas internată la Secţia Chirurgie. După producerea accidentului conducătoarea atelajului hipo a părăsit locul faptei şi a abandonat căruţa în faţa unui imobil. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Polițiștii au fost sesizați despre faptul că în comuna Bereşti Tazlău, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită grav. În urma cerctărilor efectuate la fața locului polițiștii au stabilit că B. Vasilică, de 38 de ani, din comuna  Bereşti Tazlău, în timp ce conducea un autoturism pe DJ-118, l-a surprins şi accidentat pe M. Vasile, de 25 de ani, din comună, care se deplasa pe carosabil, în același sens de mers. După producerea evenimentului rutier conducătorul auto a părăsit locul accidentului, a abandonat autoturismul de o uliţă la o distanţă de aproximativ 300 metri de locul faptei, după care s-a deplasat la domiciliu. Atât conducătorului auto cât și pietonului le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma testăruu lor cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 1,10 mg/l, alcool pur în aerul expirat  pentru conducătorul auto și 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru pieton. Victima a fost transportată Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti, pentru îngrijri medicale și a rămas internată la Secţia Chirurgie .

Adauga un comentariu

*