Cercetați pentru furt calificat

Polițiștii Postului de Poliție Gura Văii au fost sesizați că persoane necunoscute au pătruns în locuința lui T. Ion de unde au sustras o sumă de bani. În urma cercetărilor efectuate polițiștii i-au depistat pe R.Vasile Ionuț, de 22 ani și D. George Lucian, de 16 ani, ambii din comuna Gura Văii, care în noaptea de 26/27.06.2013 au patruns în locuința lui T. Ioan, din localitate, pe o ușă lăsată neasigurată, iar dintr-un dulap au sustras suma de 750 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate cu privire la o infracțiune de furt calificat, comisă la data de 21.06.2013, în dauna unei persoane de 69 de ani, din Comănești, polițiștii l-au identificat pe R. Aurel, de 38 de ani, din aceeași localitate. Din cercetări s-a stabilit că, în ziua respectivă, R. Aurel l-a acostat pe M. Constantin, în parcul Dimitrie Ghica din Comănești și intrând în discuție cu acesta i-a sustras din geantă suma de 800 de lei. Pe numele lui R.Aurel a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Lucrătorii Postului de Politie Agăş l-au depistat în flagrant pe  I.  Constantin, de 27 ani, din localitate, în timp ce tracta cu o cabalină, doi arbori esenţă răşinoase, nemarcaţi, având cantitatea de 0,70 mc, în valoare de 120 lei. Materialul lemnos a fost predat în custodie Ocolului Silvic Comăneşti. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori, fapte prev. şi ped. de art. 108 -110 Lg. 46/2008.

O patrulă de siguranță publică din cadrul Poliţiei Municipiului Moineşti, în timp ce executa atribuţiunile de serviciu pe raza municipiului,  i-a depistat în flagrant pe R. Costinel, de 23 ani şi pe V. Daniel Adrian, de 20 ani, ambii din comuna Zemeş, în timp ce transportau cu un autovehicul, 4 bucăţi ţeavă având lungimea de 1,1 metri fiecare şi diametrul de 7 ţoli. Cei doi au declarat că acestea provin de la o sondă din zona petrolieră de pe raza comunei Zemeş, aparţinând unei societăți comerciale. Prejudiciul cauzat în valoare de 300 lei a fost recuperat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prev. şi ped. de art. 208-209 Cod Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor, dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti.

Adauga un comentariu

*