Vine la Dinamo? Mircea Rednic a ratat titlul în Belgia, cu Standard Liège, dar ar putea să-i ia locul lui Cornel Ţălnar în «Groapă»

Dinamo a pierdut ruşinos, scor 1-4, la Vaslui şi, deşi mai are şanse matematice, a ratat, practic, calificarea în cupele europene, prima oară după 15 ani. Un rezultat care i-a semnat sentinţa tehnicianului Cornel Ţălnar (55 de ani), care va fi schimbat din funcţie la finalul sezonului. “Scorul arată o diferenţă mare, dar ca joc n-a fost. Lotul lui Dinamo este foarte subţire şi, din păcate, apar şi accidentările şi e greu să faci o echipă cu care poţi obţine rezultate. Nu mai ştiu ce permutări să mai fac”, s-a plâns, la DigiSport, Cornel Ţălnar, după dezastrul de la Vaslui. Tehnicianul “câinilor” a adăugat supărat: “Mi-e frică şi că etapa viitoare n-o să am 11 jucători cu care să încep meciul. Mai mult de atât, cu ce avem acum, aici nu se poate face. Este clar că trebuie aduşi mulţi jucători”.

«Puriul» a câştigat ultimul campionat

În afară de jucători, conducătorii “câinilor” se gândesc şi la aducerea unui alt tehnician cu care Dinamo să facă performanţă. Primul vizat a devenit Mircea Rednic (51 de ani), antrenor care a ratat titlul cu Standard Liège în Belgia (a terminat pe 4, loc în Europa League) şi nu i se va mai prelungi contractul, scadent în vară. Cu “Puriul” pe bancă, Dinamo a obţinut ultimul titlu în 2007.

Radu, debutant la 16 ani

În criză de efectiv, Dinamo l-a aruncat în luptă la Vaslui şi pe fundaşul Andrei Radu, de doar 16 ani. Cel poreclit “Marcelo” a debutat astfel la prima echipă a “câinilor”. Căpitan al naţionalei U17, el a început fotbalul în Ghencea.

Adauga un comentariu

*