Conducere fara permis si in stare de ebrietate

Polițiștii l-au depistat în flagrant pe Cornel V., de 32 de ani, din Moinești, în timp ce conducea un autoturism pe strada  Lunca,  din aceeași localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și aflîndu-se sub influența băuturilor alcoolice. Rezultatul testării sale cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.           Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Un tânăr de 26 de ani din comuna Bogdănești, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a fost depistat de către polițiști la volanul unui autoturism.        Marian T. conducea autoturismul pe strada Energiei din Dărmănești iar în urma testării sale cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză s-a întocmit dosar penal.

Pe strada Tudor Vladimirescu din Moinești, polițiștii l-au depistat în flagrant pe  Mihai T., de 50 de ani, din localitate, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Pe strada  Republicii din Comănești polițiștii l-au depistat în flagrant pe Ionel I., de 40 de ani, din localitate, care conducea o autoutilitară, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur in aerul expirat și a fost condus la Spitalul Comănești, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o concentrație mai mare de 0,80g/l alcool pur în sânge.

 

Adauga un comentariu

*