‚FRATELE MAI MARE’- O campanie TSD Municipiul Bacau

Vineri, 3 mai, membrii Organizatiei Tineretului Social Democrat din Municipiul Bacau au continuat seria de actiuni din cadrul Campaniei „Fratele mai mare”.

Cu ocazia Sfintelor Sarbatori Pascale, tinerii social democrati, sub coordonarea vicepresedintilor Dragos Bortun, Bogdan Iacobeanu si Olimpiu Tulpan, au impartit cadouri copiilor din centrele de servicii sociale „Ghiocelul” si „Morcoveata” din municipiul Bacau.

TSD-istii bacauani au oferit copiilor daruri constand in special in produse traditionale ( cozanaci, dulciuri, oua rosii) si au ramas alaturi de micuti timp de mai multe ore.

Sunt genul de actiuni care ne definesc caracterul. Traim aceeasi bucurie in suflet de fiecare data cand ne reintalnim cu acesti micuti. Ne dorim ca prin actiunile noastre sa sensibilizam cat mai mult opinia publica bacauana cu privire la problemele copiilor si tinerilor. Ne propunem in acest mod sa influentam pe cat posibil concetatenii nostri sa se alature demersurilor noastre. Sufletul unui om dar mai ales un suflet de copil privat pe nedrept in viata de caldura unei familii si a unui camin, merita pe deplin atentia noastra” – Dragos Bortun, vicepresedinte TSD Municipiul Bacau

Este un proiect inceput acum 3 ani si intotdeauna l-am considerat unul de suflet. Am beneficiat in demersurile noastre de suportul celor care au inteles cu adevarat componenta sociala a actiunilor noastre si faptul ca acesti acesti copii trebuie sa fie sprijiniti.”

Campania TSD Bacau – Fratele mai mare – a ajuns la a 8 actiune desfasurata in centrele sociale pentru copii din Municipiul Bacau. Pe langa latura umanitara si afectiva a campaniei, tinerii social-democrati acorda atentie activitatilor cu caracter educational desfasurate pentru copiii din centre si vizeaza in acelasi timp sensibilizarea opiniei publice in legatura cu situatia acestora.

Adauga un comentariu

*