Cum se mai circula pe soselele judetului.Bauti la volan si fara permis!

Polițiștii au oprit în trafic un autoturism care circula pe DN 12B, din localitatea Slănic Moldova. La volanul autoturismului a fost identificat Ștefan F., de 23 de ani, din Slănic – Moldova, care emana halenă alcoolică. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că F. Ștefan avea o concentrație de  0,52 mg/l alcool pur în aerul respirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Onești, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.         În cauză s-a întocmit dosar penal.

Un tânăr de 18 ani din municipiul Bacău a fost depistat de către polițiști în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 2, în localitatea Nicolae Bălcescu, având permisul de conducere suspendat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are acest drept suspendat.

Teodor G., de 46 de ani, din comuna Itești, în timp ce conducea un vehicul cu tracțiune animală pe D.N. 2, în interiorul localității Dumbrava, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a acroșat cu roata dreapta spate un capăt de podeț și a căzut din vehicul. Bărbatul a fost transportat pentru îngrijiri medicale la Spitalul Județean Bacău, unde i s-au recoltat și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Adauga un comentariu

*