Infractiuni la regimul de circulatie si accidente pe soselele judetului

Polițiștii l-au depistat în trafic, la data de 16.03.2013, în jurul orei 01:30, pe Constantin C., din comuna Gârleni, care conducea un autoturism pe pe strada Aprodu Purice din Bacău, în timp ce avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule. Constantin C. a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt conducător auto, de 22 de ani, din comuna Horgesti, a fost depistat de către polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe strada Letea din Bacău, în timp ce avea autorizatia de circulatie provizorie expirată. S-a întocmit dosar penal.

Robert F., de 22 de ani, care conducea un autoturism pe Calea Republicii din  Bacău, nu a păstrat distanţă suficientă faţă de autoturismul ce rula în față sa, condus de Ghiorghe P., de 60 de ani, și a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului autoturismul condus de Robert F. a fost proiectat într-un  alt autoturism, condus regulamentar de Ionel I., de 33 de ani. În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea celor trei autovehicule și vătămarea corporală a conducătorilor auto Robert F. și Ionel I. Aceștia au fost transportați la Spitalul Județean Bacău, unde au primit îngrijiri medicale.           Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

In timp ce Petru C., de 37 de ani, din comuna Asău, conducea un autoturism pe DJ-116, în interiorul comunei Asău, la efectuarea manevrei de întoarcere a intrat în coliziune cu un moped, condus regulamentar de către Toader A., de 71 ani, din aceeaşi localitate. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului mopedului care a fost transportat la Spitalul municipal de Urgenţă Moineşti pentru îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative și au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

Adauga un comentariu

*