Gimnasta Floarea Leonida s-a angajat la un bordel din Munchen!

In septembrie, CANCAN.ro anunta in premiera ca fosta campioana la gimnastica Floarea Leonida lucreaza la un bordel din localitatea Ulm, Germania.

La momentul respectiv, familia sportivei a negat informatia, sustinand ca fotografiile ei au ajuns intamplator pe site-ul stabilimentului de lux si ca Floarea are un cu totul alt job.In plus, imediat dupa dezvaluirile CANCAN.ro, respectivul profil a fost dezactivat, iar Floarei i s-a pierdut urma prin Germania. In plus, si-a schimbat si numarul de telefon pe care il folosea de ani intregi pe site-urile xxx, pentru a atrage clienti.

La cinci luni de atunci, reporterii CANCAN.ro au reusit sa dea din nou de urma frumoasei sportive, de data aceasta in Munchen. Din informatiile postate pe site-ul bordelului Butterfly din Munchen, aceasta si-a pastrat pseudonimul Ina, insa a renuntat la a-si mai spune „Ina din Spania”, preferand in schimb formularea „Ina, femeia din vis”. A ramas, in schimb, la aceleasi „specialitati”: fetis cu picioare si ejaculari pe corp.

 

sursa: cancan

Adauga un comentariu

*