„Blat” pentru Balonul de Aur? FIFA, în pragul unui scandal MONSTRU! Mai mulţi antrenori şi căpitani susţin că au votat altfel! „E trist ce se întâmplă!”

„Blat” pentru Balonul de Aur? FIFA, în pragul unui scandal MONSTRU! Mai mulţi antrenori şi căpitani susţin că au votat altfel! „E trist ce se întâmplă!”

Balonul de Aur a ajuns, pentru a patra oară consecutiv, la Lionel Messi. Argentinianul i-a depăşit astfel pe Marco van Basten, Michel Platini şi Johan Cruyff, toţi având în palmares trei astfel de trofee.Conform FIFA, Messi a fost votat de 41,28% dintre jurnaliştii, jucătorii şi antrenorii de pe întreg mapamondul, procent ce i-a adus mult râvnitul trofeu. Pe următoarele două locuri s-au clasat, în ordine, Cristiano Ronaldo (23,47%) şi Andres Iniesta (10,78%).La două zile după decernarea premiului în cadrul galei de la Zürich, mai mulţi dintre votanţi s-au plâns în presa locală şi pe Twitter că voturile le-au fost schimbate de FIFA. Printre aceştia se numără Buffon, Thiago Silva şi selecţionerul Columbiei, Jose Pekerman.

Votanţii care acuză FIFA de schimbare a opţiunilor

Thomas Rosicky (jucător Arsenal / Cehia): „Jur că am votat cu Cristiano Ronaldo, dar FIFA a dat votul meu lui Messi”

Gianluigi Buffon (jucător Juventus / Italia): „Am votat cu Cristiano Ronaldo, dar pe liste votul meu e pentru Pirlo”

Thiago Silva (jucător PSG / Brazilia): „L-am votat pe Cristiano Ronaldo, dar votul meu, conform FIFA, s-a dus la Messi. E trist ce se întâmplă”

Nurdin Saleh (jurnalist din Indonesia) spune că a votat cu Xavi, dar votul său i-a fost atribuit lui Messi

Jose Pekerman (selecţioner Columbia): „Normal că am votat cu Falcao. FIFA a zis totuşi că am votat cu Messi. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar eu nu am votat Messi”

Tomas Danilevicius (jucător Juve Stabia / Lituania) a votat cu Messi, dar pe listele FIFA apare că ar fi votat cu Ibrahimovic.

Adauga un comentariu

*