Conducători auto depistaţi la volan sub influenţa băuturilor alcoolice

O patrulă de siguranţă publică din cadrul Postului de Poliţie Răcăciuni, l-a depistta pe Petre P., de 34 de ani, din comună,  în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 119B, in satul Ciucani, având o concentraţie alcoolică de 1.21 mg/l alcool pur in aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judetean Bacău unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

O patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşt0, l-a depistat  pe Constantin G., de 43 de ani, din comuna Poduri, în timp ce conducea un autoturism pe DC 28, in comuna Poduri și se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Moineşti unde i s-a recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ionel C., de 40 de ani, din comuna Ardeoani a fost depistat  în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 2 G, in comuna Ardeoani şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.           Pe numele celor trei conducători auto au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmibaţie alcoolică peste limita legală.

 

 

 

Adauga un comentariu

*