Accidente rutiere soldate cu victime

In timp ce Vasile R., de 38 de ani, din comuna Răchitoasa, conducea un autoturism pe DJ 241, în interiorul localităţii Glăvăneşti, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv ceaţă densă, a intrat în coliziune cu un vehicul cu tracţiune animală, nesemnalizat, condus pe acelaşi sens de mers de Aurel M., de 63 de ani, din comuna Răchitoasa.             În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor două persoane aflate în atelajul hipo, Aurel M. şi Emil V., de 57 de ani, din aceeaşi localitate, care au fost transportaţi la Spitalul Pudu Turcului pentru îngrijiri medicale. Atât conducătorul auto, cât şi conducătorul atelajului au fost testaţi cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negative şi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Ioan B., de 69 de ani, din comuna Sarata, care conducea un autoturism pe D.J.119, având direcţia de deplasare către municipiul Bacău, nu a păstrat o distanţă laterală corespunzătoare la efectuarea manevrei de depăşire a unei biciclete condusă de Ioan S., de 79 de ani, din comuna Sarata şi a intrat în coliziune cu aceasta.  În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului carea a fost trasnportat la Spitalul Judeţean Bacău pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internare. Conducătorul auto şi bicilistul au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative şi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Gheorghe M., de 22 de ani, din Bacău, conducea un autoturism pe strada Cuza Voda din municipiul Bacău, moment în care l-a surprins şi accidentat pe Neculai M., de 82 de ani, din Bacău, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Bacău pentru îngrijiri medicale, fiind necesară internarea ei. Atât conducătorul auto cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative şi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Adauga un comentariu

*