Trei Doamne, si toti trei! Au intrat cu masina in gard!

În timp ce Nicolae L., de 19 ani, din comuna Brusturoasa, conducea un autoturism pe DN12A, in localitatea Cotumba, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.  În urma evenimentului a rezultat vătămarea coporală a conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul din Moineşti pentru îngrijiri medicale. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

Costel C., de 31 de ani, din comuna Mărgineni, conducea un autoturism  pe DJ 119B, in satul Mărgineni, şi a intrat în coliziune cu gardul imobilului proprietatea lui Mihai P., de 53 ani din aceeaşi localitate. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu apartul etilotest iar rezultatul a fost de 0,73 mg/l alcool pur în aer expirat şi i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal.

Cătălin B., de 18 ani, din comuna Hemeiuş, conducea un autoturism pe strada Ulmilor, din municipiul Bacău, şi, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil. În urma evnimetului au rezultat doar pagube materiale. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de   conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală şi care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Adauga un comentariu

*