Soferi depistaţi la volan sub influenţa băuturilor alcoolice

Un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Bacău l-a depistat  pe Bogdan L., de 30 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Mărăşeşti din Bacău, având permisul de conducere retras. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană al cărei permis de conducere a fost retras.

Emil P., de 60 de ani, din Bacău, a fost depistat  în timp ce conducea un autoturism in comuna Dealu Morii şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal.

Dragoş D., de 28 de ani, din Bacău, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe strada Constantin Ene, din Bacău, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0.48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

 

Adauga un comentariu

*