SURPRIZĂ URIAŞĂ pentru BUNĂCIUNILE care au votat în BIKINI LA REFERENDUM

Fetele în bikini la REFERENDUM 2012 au oferit una dintre cele mai spectaculoase, dar şi mai controverstate şi mai dezbătute imagini de la votul pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

Vi le amintiţi: fetele în costume de baie, cu primarul Constanţei în frunte, s-au dus să voteze pe 29 iulie la REFERENDUM 2012.

 

La nici două săptămâni de la acel moment, primarul Constanţei spune că zece manechine dintre cele cu care s-a dus să voteze la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu au fost chemate la Parchet să dea explicaţii.

 

„Astăzi au fost chemate şi au dat explicaţii de ce au votat. În ţara lui Băsescu oamenii sunt întrebaţi de ce au votat. Le-a convins Mazăre să voteze? Eu de şapte ani spun că procurorii sunt slugile lui Băsescu. Este halucinant să fie chemate zece fete să fie întrebate de ce au votat. Mâine vor mai fi chemate şase fete. S-a deplasat o echipă de poliţişti la un hotel din Mamaia unde bănuiau ele că ar fi cazate”, a declarat Radu Mazăre la Antena 3.

Mai mult SURSA:  Libertatea.ro

Adauga un comentariu

*