La volan fără perimis şi sub influenta bauturilor alcoolice

O patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşti l-a depistat pe Eduard S., de 37 de ani, din comuna Balcani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 156 A şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.           Rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la Spitalul Moineşti unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.            Totodată în urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că Eduard S. nu posedă permis de conducere. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă pemis de conducere şi care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

Poliţia Municipiului Bacău a fost sesizată despre faptul că pe strada Milcov din municipiul Bacău s-a produs un accident de circulaţie. În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că în timp ce Constantin C., de 55 de ani, din Bacău, conducea un autoturism pe strada Milcov, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un stâlp electric, care a căzut pe pământ şi a avariat mai multe cabluri. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,65 mg/l alcool pur în aer expirat. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.     

O patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău l-a depistat pe Lucian Ţ., de 21 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism pe strada Ştefan cel Mare din Bacău şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.           Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Lucian Ţ. a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o perosană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

 

Adauga un comentariu

*