S-a urcat la volan cu 1, 12 mg alcool pur in aer expirat!

Vasile G., de 51 de ani, din Onești a fot depistat de polițiști în timp ce comnducea un autorism pe strada George Bacovia din Oneşti și se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aer expirat şi a fost condus la Spitalul Oneşti unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană are are o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală. Un echipaj de poliție rutieră l-a depistat Gheorghe A, de 46 de ani, din comuna Helegiu, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii, din municipiul Oneşti, având o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Oneşti unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană are are o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală. Un echipaj de poliţie rutieră l-a depistat pe Cristian N., de 29 de ani, din județul Prahova, în timp ce conducea un autoturism pe DC 152, pe raza comunei Tg. Trotuş, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 1,12 mg/l alcool pur în aer expirat şi a fost condus la Spitalul mun.Oneşti unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Un echipaj de poliție din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Podu Turcului, în timp ce executa serviciul de patrulare pe DJ 252, pe raza comunei Huruiești, l-a depistat pe L. Mihai, de 38 de ani, care conducea un autoturism și se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul alcotest, iar rezultatul a fost de 0,60 mg/l alcool pur in aerul expirat. L. Mihai a fost condus la Spitalul Podu Turcului în vederea recoltarii probelor biologice de sânge, însă a refuzat acest lucru.S -a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană are are o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală și refuzul recoltării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 29.04.2012, în jurul orei 20:30, pe D.N. 11, în localitatea Măgura, a fost depistat Constantin L., de 33 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism, având o îmbibație alcoolică de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la Spitalul Județean Bacău unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană are are o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală.

Adauga un comentariu

*