Aida Yespica: Cine mă vrea, trebuie să îmi iubească fiul

Credea că şi-a găsit în sfârşit perechea potrivită, în persoana designerului Philipp Plein, dar frumoasa a preferat până la urmă singurătatea. Cel puţin aşa pretinde ea, deşi acum câteva luni a fost surprinsă sărutându-se pasional cu Bobo Vieri.

Modelul a confirmat că între ea şi designer totul s-a sfârşit. Noua criză a fost provocată de participarea frumoasei de origine venezueleană la „Isola dei famosi”, un reality-show cu priză la public. Când a revenit din Honduras, fosta iubită a lui Mutu şi-a găsit locul din inima şi patul lui Philipp ocupat de o altă divuţă, Cecilia Capriotti. Dar cei doi au încercat o reconciliere, afişându-se împreună la gala emisiunii, iar sud-americanca adoptată de Italia a întâmpinat cu un zâmbet aluziile la infidelitatea iubitului ei.

Dar acum a recunoscut şi ea că idila s-a terminat. „M-am maturizat, iar acest lucru se vede. Micul meu Aron a crescut. Când am revenit acasă, mi-a spus: «Mamă, nu mai pleca». Aşa că omul care îmi va fi alături trebuie, în primul rând, să-l iubească pe fiul meu. Deocamdată, el este singurul bărbat din viaţa mea. Cu Vieri sunt doar prietenă, atât”, a precizat frumoasa. Evident însă, Aida nu va rămâne mult timp fără un partener. Poate data viitoare este cu noroc.

Adauga un comentariu

*