Despărţire cu scandal! Andrei de la “Alb Negru”, înşelat de nevastă! „DJ Rynno îi acoperea amantul Sylviei!” Află motivele şocante ale divorţului!

CANCAN: Andrei şi Sylvia au hotărât să divorţeze după trei ani de căsnicie. Cântăreţul a dezvăluit în acestă seară la Happy Hour care sunt motivele separării.

„Noi am fost înconjuraţi de iubire atât din partea familiilor noastre, cât şi din partea fanilor. Azi încă suntem soţ şi soţie, mâine urmează să mergem la primărie”, a spus Andrei Ştefănescu.

„Eu de o lună şi 14 zile am pus un detectiv să umble după ea. Acum 10 zile am aflat ceva foarte grav. Nu am crezut că o să pot să fac asta împotriva persoanei pe care o iubesc, dar viaţa e plină de neprevăzut. Se pare că nu sunt atât de special”, a dezvăluit acesta.

„Sylvia ura femeile care sparg casa cuiva, dar se pare că bărbaţii care fac acest lucru nu. Eu nu pot să trăiesc într-o relaţie mincinoasă. I-am spus acest lucru şi când am avut confruntarea. Eu nu pot să-i mai dau nimic ştiind că nu a fost corectă cu mine. Este foarte dureros şi chinuitor atunci când iubita ta, soţia ta, vine de la altul şi te mângâie şi te sărută. Nu mai suportam să aflu că bănuielile mi se confirmă, că am avut dreptate”, a mai declarat Andrei la Happy Hour.

 

integral sursa: www.cancan.ro

Adauga un comentariu

*