Adelina Pestriţu şi Răzvan Ispas, amor la Venetia

CANCAN: Adelina Pestriţu şi Răzvan Ispas formează un cuplu de ceva timp. Omul de afaceri a fost logodnicul Ralucăi de la Bambi, de care s-a despărţit în urmă cu două luni. Răzvan şi Adelina au petrecut o vacanţă romantică la Veneţia şi astfel s-a aflat de idila lor. Raluca de la Bambi a aflat că fostul ei iubit s-a îndrăgostit de Adelina Pestriţu, iar acest lucru nu a făcut-o prea fericită,asta mai ales că ea urma să se căsătorească cu Răzvan Ispas.

Invitată la Cancan Tv, Adelina Pestriţu a confirmat că trăieşte o poveste de dragoste cu Răzvan Ispas şi a mărturisit că acesta este un om deosebit.

„Este adevărat că sunt cu Răzvan Ispas, dar nu aş fi vrut să fac din asta ceva public. Îi mulţumesc lui Răzan că este alături de mine şi este un om deosebit. Nu vreau să dau foarte multe detalii. Nu vreau să ies în evidenţă cu astfel de lucruri”, a spus ea.

„Noi ne-am cunoscut acum 3 ani de zile după ce am divorţat, la mare. Atunci nu s-a întâmplat absolut nimic. Amândoi suntem tineri, am fost singuri. Ne-am reîntâlnit datorită unei conjucturi”, a mărturisit Adelina la Cancan TV.
„Era normal să rămânem prieteni după. Nu cred că e o problemă de interes naţional ca să dau explicaţii. Este iubitul meu, ne simţim extraordinar, îmi doresc mai mult. Cred că oricine intră într-o relaţie cu gânduri serioase”, a spus ea.

„După reîntâlnirea de 2 ani, 3 ani, am rămas prieteni şi am ţinut legătura. Uşor, uşor, ne-am apropriat”, a mai spus Adelina.

„Nu am văzut declaraţia Ralucăi. Eu am citit doar că ea a zis că nu se aştepta la schimbarea asta. Dar se mai schimbă situaţiile în viaţă. Eu cu Raluca nu ne-am văzut de foarte multe ori, cred că doar de 3 ori. Am fost odată împreună la munte. Dar atunci nu era absolut între mine şi el. Ei s-au despărţit fiindcă nu se mai înţelegeau. Eu nu am nicio legătură cu despărţirea lor. Dacă ei au decis asta înseamnă că au avut nişte motive întemeiate. Cu Raluca nu am avut foarte multe discuţii decât pe plan profesional. Ea îşi dorea ca eu să port la emisiune creaţiile ei. Atât. Eu nu am fost niciodată prietenă cu Raluca.”, a precizat Adelina.

Comentarii

  1. am vazut profilul si cateva filmulete pe http://www.real-adult.ro . Acum nu stiu daca intradevar era ea sau cineva si-a insusit pozele si video de-ale ei. Dar…ma rog.. ce facea in acele video..ufff….de vis!

Adauga un comentariu

*