Cancan: Bianca Drăguşanu şi-a pierdut virginitatea încă de mică

Bianca Drăguşanu şi-a pierdut virginitatea încă de mică! „Avea 16 ani şi îmi spune că e virgină, dar nu mai era! Lumea din Petroşani îi spunea Nikita, la cât era de violentă!”
Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu a scos la iveală mai multe secrete din trecut ale fostei asistente TV. Deşi acum vrea să pozeze într-o femeie împlinită şi independentă, se pare că lucrurile nu au stat chiar aşa.Mihai, fostul ei iubit, a mărturisit că a cunoscut-o pe Bianca pe când aceasta avea 16 ani şi că mereu a considerat-o o femeie falsă. Mai mult, a dezvăluit faptul că la acea vârstă fragedă fosta asistentă nu mai era virgină. Şi comportamentul violent al Biancăi a fost pus pe tapet de fostul iubit, care a spus că lumea din petroşani o numea Nikita din cauza comportamentului violent.

„Eu mi-am dedicat viata sexului frumos, a femeilor. Mereu ma simteam bine în preajma lor. Cum altii se uita la fotbal, eu aveam pasiunea asta. Bianca este o femeie falsa care a încercat sa îmi distruga familia cu declaratiile ei. Eu daca voiam sa îi distrug imaginea puteam sa scot înainte de a se lansa ea toate fotografiile cu Bianca de la petrecere, castele de la „Din Dragoste” si tot ce am eu cu ea. Eu consider ca toata lumea îsi pastreaza câte un as în mâneca. Bianca mi-a declarat razboi, mie si sotiei mele. Asta e cel mai grav. Datoria mea e sa îmi protejez familia, iar ea mi-a trimis SMS si mi-a spus ca o sa muncesc eu, sotia si copiii mei în Spania ca sa îi platesc ei daune morale. Eu niciodata nu am iubit-o, nu o iubesc si nici nu o voi iubi. Am o nevasta si doua fetite, iar capitolul Bianca pentru mine a fost o dezamagire totala. Eu am crezut că e fată cuminte, dar dezamăgirea a fost ca la loto: mi-a zis că e virgină, dar nu era!. Ea era cunoscută în Petroşani sub denumirea de Nikita. „, a povestit fostul iubit al Biancăi Drăguşanu la CANCAN TV.

sursa : cancan.ro

Adauga un comentariu

*