Au fost prinsi in timp ce inceracu sa fure un moped

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, în timp ce executa acţiuni specifice de menţinere a ordinii publice în municipiul Bacău, a observat pe strada Ana Ipătescu, două persoane care stateau lângă un moped, manifestând un comportament suspect.      

Jandarmii au oprit, încercând să-i legitimeze pe cei doi, moment în care aceştia s-au urcat pe moped reuşind să fugă. După o scurtă urmărire, la intersecţia străzilor Nufărului cu Florilor, suspecţii au intrat cu mopedul într-o bordură, abandonându-l, continuându-şi fuga pe jos, reuşindu-se în cele din urmă prinderea unuia dintre cei doi. Pe baza informaţiilor aflate de la persoana prinsă, jandarmii au identificat atât persoana care a reuşit să se facă nevăzută, cât şi o a treia persoană care a participat la furtul mopedului. Persoanelor în cauză, identificate ca fiind Dragoş E,. de 17 ani, David O, . de 16 ani, şi fratele său, Beniamin O., de 18 ani, toţi din municipiul Bacău, le-au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul susceptibil săvârşirii de furt calificat şi distrugere, dosarul în cauză urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău în vederea continuării cercetărilor. „Mopedul, aparţinând lui Sebastian N., a fost predat acestuia, după ce i-a fost furat dintr-o parcare din zona centrală a municipiului, de către cei trei tineri. Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţe 112”, a declarat mr. Sebastian Laricu Cretu, ofiter relatii publice in cadrul IJJ Bacau.

 

 

Comentarii

  1. Buna ziua. Sunt victima a unui astfel de furt chiar de sub geam,am sesizat la sectia carei apartin dar au trecut vreo 2 ani aprox si nici un semn de gasirea bunului.

Adauga un comentariu

*