Cum sa seduci o femeie. Cele 10 porunci ale lui Casanova

Daca n-ai timp sa citesti cele 12 volume autobiografice ale lui Casanova, trebuie sa afli macar cele 10 porunci care au facut ca nimeni sa nu-i egaleze talentul de vrajitor sexual de mai bine de 200 de ani.

1. Ca sa faci o femeie sa se simta speciala, fa ceva special. 
Atunci cand vrei sa impresionezi o femeie, niciodata sa nu spui: „Deci… ce-ai vrea sa facem acum?” Un Casanova adevarat are intotdeauna un plan si stie ce pas urmeaza. Ca sa subjugi o femeie, zice batranul cuceritor, imagineaza-ti ca trebuie s-o ceri de nevasta si organizeaza seara cum crezi mai bine (in afara de inel).

2. Intimitatea e sexy. O femeie magulita e trei sferturi cucerita! Du-o departe de galagie, de alte perechi curioase de ochi, de orice v-ar putea distrage atentia. Numai in intimitate o femeie este ea insasi.

3. Las-o sa se simta fascinata de faptul ca esti fascinat de ea. Casanova invita femeile in camere pline de lumina si oglinzi pentru ca ele sa se bucure de imaginea lor din toate unghiurile posibile. De asemenea, femeia se simte mai sexy atunci cand se priveste in oglinda. Daca nu exista oglinzi, atunci trebuie sa devii tu insuti o oglinda in care ea sa se admire. Cum adica? Adica arata-i ce efect are asupra ta!

4. Intreab-o la ce se gandeste. Arata-i ca interesul tau pentru ea e mai profund decat pielea. Ca nu e doar o piesa decorativa. Atunci cand privesti femeia ca pe un simplu obiect, ai tendinta sa te concentrezi mai mult asupra ta si atunci nu esti un Casanova.

5. Nu te zgarci tocmai acum! Daca a acceptat sa iasa cu tine, nu-ti numara in fata ei banutii. Exagereaza cu galanteriile. Aceste exagerari sunt mici desfrauri (caviar, un cadou costisitor de la prima intalnire, sampania cea mai scumpa din meniu).

6. Da importanta simturilor ei. Casanova folosea afrodiziace. Parfuma camera cu tuberoze pentru ca se credea ca stimuleaza apetitul sexual si servea stridii la sampanie pentru ca un singur lucru se simte mai placut pe limba decat stridiile… O facea sa vorbeasca si din cand in cand o atingea usor ca sa-i aduca aminte de ce se afla acolo.

7. Ai rabdare! Desi Casanova se infierbanta atunci cand observa ca o femeie nu poarta corset, ci doar o camata de dantela, nu se arunca asupra ei. El credea ca daca gusti placerea prea repede, nu apuci s-o gusti pe toata.

8. Joaca-te! Mancarea si bautura pe care le comanda Casanova erau in mare parte aluzii sexuale: stridii, branzeturi moi, fructe coapte, suculente, vinuri spumoase. Un motiv era acela ca ii placea sa vada femeia bagand in gura toate aceste lucruri. Un alt motiv era ca ii placea sa se joace. Cand o stridie lunecoasa ii cadea ei in decolteu, se oferea imediat sa o soarba de acolo. Casanova era constient ca sexul nu e un lucru serios, ci o joaca de adulti.

9. Fii spontan! Casanova era un tip rabdator, dar niciodata nu lasa sa-i scape o ocazie daca se ivea singura. Cand o femeie ti se ofera din proprie initiativa, uita de toate celelalte porunci si bucura-te de norocul pe care l-ai avut.

10. Fa-i cadouri sexy. Casanova cumpara femeilor desuuri si le dadea motiv sa le probeze. Astfel, joaca incepea. E de-ajuns ceva vaporos, o esarfa de matase, un „neglige” in care sa alunece cand ajungeti in dormitor. Trimite-o sa se imbrace singura in baie si las-o sa-si faca aparitia triumfatoare. Va fi deja excitata.

Adauga un comentariu

*