Dosar penal pentru Dosar penal pentru delapidare cu consecinţe deosebit de grave

Poliţia Staţiunii Tg. Ocna a fost sesizată de către O. Liviu, de 44 ani, despre faptul ca soţia sa, O. Valeria Rodica, de 40 ani, a plecat de la domiciliu, la data de 24.06.2011, în jurul orei 07.00, spre locul de muncă şi nu a mai revenit.

Poliţiştii au stabilit că cele sesizate se confirmă, în sensul că la data de 24.06.2011  O. Valeria Rodica a plecat de la domiciliu spre serviciu, unde a ajuns în jurul orei 7.30, iar in jurul orelor 12.30 a părăsit locul de muncă.

Tot din verificări s-a mai stabilit că cea în cauză a lăsat unei prietene înscrisuri  din care rezulta faptul că pleacă în mod voluntar de la domiciliu.La data de 27.06.2011, în jurul orei 12.00, Poliţia Staţiunii Tg. Ocna a fost sesizată despre faptul că în urma verificărilor contabile efectuate la oficiul poştal la care O. Valeria era diriginte a rezultat un prejudiciu de aproximativ 380.000 lei.Cercetările au fost preluate de către ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Bacău.S-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare cu consecinţe deosebit de grave.

 

 

 

Adauga un comentariu

*