Vali Vijelie, în atenţia Poliţiei pentru lipsire de libertate

Cântăreţul Vali Vijelie se află în atenţia Poliţiei, pentru lipsire de libertate, distrugere şi tulburarea ordinii publice, după ce el, împreună cu alte trei persoane, ar fi luat cu forţa, sâmbătă, o femeie dintr-un salon de înfrumuseţare, informează MEDIAFAX.

Surse din Poliţie susţin că „tânăra ar fi fost bagată cu forţa într-o maşina de patru bărbaţi, printre care şi Vali Vijelie, pentru că femeia a încercat să rupă relaţia cu acesta”.

„Fratele acesteia şi încă o persoană, fiul patroanei salonului de unde a fost luată fata, au încercat să sară în ajutorul ei, moment în care una din cele patru persoane care au luat-o pe tânără a spart parbrizul maşinii fiului patroanei”, au mai declarat sursele citate, adăugând că apoi cei patru bărbaţi veniţi la salon au plecat cu fata.

Cântăreţul ar fi fost întrebat de poliţişti în legătură cu incidentul petrecut sâmbătă.

Într-un comunicat, remis, sâmbătă, de Poliţia Capitalei, se arată că instituţia a fost sesizată prin Apelul de Urgenţă 112, că pe strada Anton Bacalbaşa, sector 4 Bucureşti, a avut loc un scandal şi că o tânără a fost luată cu forţa de către patru bărbaţi şi urcată într-o maşină, după care au plecat.

La faţa locului s-a deplasat, de urgenţă, o echipă formată din poliţişti ai Sectorului 4 şi Secţiei 26, care au demarat cercetările.

Continuarea aici (MEDIAFAX.RO)


Adauga un comentariu

*