România, paradisul de golf al lui Tiger Woods

Într-o ţară în care nici măcar fotbalul, sportul preferat al românilor, nu are încă un teren de nivel occidental, ră­sar precum ciupercile după ploaie te­renurile de golf, toate la nivel „inter­na­ţional”, făcute pe fonduri europene ne­rambursabile alocate pe programul operaţional regional pentru turism. Transformarea ţării în paradisul lui Tiger Woods este o ambiţie perso­na­lă a Elenei Udrea, anunţă jurnalul.ro.

Transformarea ţării în paradisul lui Tiger Woods este o ambiţie perso­na­lă a Elenei Udrea, exprimată de aceas­ta public la începutul anului tre­cut, în faţa comisiilor parlamen­ta­re. Atunci spunea Elena Udrea că are în vedere construirea unui teren de golf la Snagov, al cărui cost s-ar fi ri­di­cat la aproximativ 10 milioane de euro.

La Snagov nu s-a făcut nimic până acum, dar se face, în schimb, la Arad, în fieful lui Gheorghe Falcă. So­crul acestuia, Gheorghe Seculici, pre­şedinte al PDL Arad, a realizat pro­iectul unui megacomplex de golf care poartă numele de Butterfly Royal Golf Resort. Complexul va fi realizat în acest an în comuna Fân­tâ­nele, lângă Arad. Complexul Butterfly Royal Golf Resort se va întinde pe 364,8 ha şi va cuprinde vile de lux, vile, blocuri, un hotel de lux, club de golf cu teren de golf şi ma­gazine. Investiţia va fi de aproximativ 20 milioane de euro, din care peste 10 milioane de euro reprezintă o finanţare europeană nerambur­sa­bi­lă.

Continuarea aici (REALITATEA.NET)

 

Adauga un comentariu

*