Evenimente rutiere cu victime

Constantin C., de 52 ani, din Iaşi, care conducea,  un autoturism pe strada Aprodu Purice din Bacău, la intersecţia cu strada Hatman Berescu nu a respectat semnificaţia indicatorului „CEDEAZA TRECEREA” şi a intrat in coliziune cu un autoturism, condus regulamentar pe drumul prioritar de către B. Nuţa de 41 ani din Bacău.

În urma impactului dintre cele două vehicule autoturismul condus de C. Constantin s-a răsturnat in intersecţie iar autoturismul condus de B. Nuţa a părăsit partea carosabilă şi a intrat in coliziune cu uşa unei societăţi comerciale.

Conducătorarea auto B. Nuţa şi pasagerul de 50 de ani din autoturismul condus de C. Constantin au suferit vătămări corporale şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Bacău pentru îngrijiri medicale.Ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal, in care se efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.   Claudiu N., de 33 de ani, din Oneşti,  în timp ce conducea un autoturism pe DN 12 A, în afara localităţii Tg.Trotuş, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a intrat în derapaj şi apoi în coliziune cu un copac aflat în afara carosabilului, pe sensul opus de mers. În urma impactului conducătorul auto, care se afla singur în autoturism, a decedat. D-a întocmit dosar penal.

Pe D.N. 2, în afara localităţii Bogdan Vodă, C. Alois, în timp ce conducea un autoturism inmatriculat în judeţul Iaşi, a acroşat o persoană de sex masculin, de aproximativ 60 de ani, cu identitate necunoscută care se deplasa pe partea carosabilă. În urma accidentului pietonul a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ şi a fost condus la Spitalul Judetean Bacău pentru recoltarea probelor biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. Cadavrul victimei a fost transportat la morga Spitalului Judetean Bacău în vederea efectuării necropsiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Pe Calea Mărăşeşti, din municipiul Bacau, G. Ianos, de 60 ani, din comuna Cleja, care conducea un autoturism, a surprins şi accidentat pe G. Corina, de 29 ani, care se angajase in traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, la culoarea verde a semaforului pentru pietoni. In urma accidentului G. Corina, a fost transportată la Spitalul Judetean de Urgente Bacău pentru îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea sa. Atât conducătorul auto cât şi victima, au fost testaţi cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negative. S-a întocmit dosar penal, in care se efectueaza cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Adauga un comentariu

*